Το ξενοδοχείο μας, ένα νεόκτιστο κτίριο που σέβεται την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού και της ευρύτερης περιοχής, βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα. Πρόσφατα χτισμένο, ένα μικρό αρχοντικό 460 τετραγωνικών που συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις με την παραδοσιακή φιλοξενία.

Δώσαμε έμφαση στο να δημιουργήσουμε ένα όμορφο περιβάλλον, λιτό και απέριττο, για να σας εξασφαλίσουμε μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή, και να σας προσφέρουμε την …πολυτέλεια ….της απλότητας…..κάτι που άλλωστε είναι και η φιλοσοφία μας.

Εδώ δημιουργήσαμε τα τέσσερα δωμάτια του ξενοδοχείου μας, το κάθε ένα με χωριστό χαρακτήρα, όλα όμως δημιουργημένα με το ίδιο μεράκι. Με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καθιστικό, κουζινάκι και ψυγείο, τραπέζι και καρέκλες φαγητού, τηλεόραση, κλιματισμό, άνετες ντουλάπες, μεγάλα μπάνια, ασύρματο Internet.

Λευκά έπιπλα από έλληνες κατασκευαστές, σε απλές γραμμές συνδυάζουν την ομορφιά και χρηστικότητα. Τα υφάσματα είναι επιλεγμένα ώστε να προσφέρουν ταυτόχρονα ποιότητα και καλαισθησία, ενώ τα είδη ιματισμού (σεντόνια, πετσέτες, μαξιλαροθήκες, παπλώματα, κουρτίνες, πικέ κουβέρτες και ριχτάρια) είναι φτιαγμένα από βαμβάκι ανώτατης ποιότητας.

Στους άνετους κοινόχρηστους χώρους θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Απολαύστε ένα ρόφημα στο καθιστικό, δίπλα στο τζάκι. Πιείτε το ποτό σας στο μπαρ, και αγναντέψτε τον Κορινθιακό πίνοντας τον καφέ σας στην αυλή δίπλα στη θάλασσα και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει στον Ίασμο.